11 Haziran 2013 Salı

Pitch Perfect / Mükemmel Saha – Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Beca (Anna Kendrick) karşısındaki insanın ağzından çıkan sözleri dinlemek yerine kulaklıklarından çıkan sesi dinlemeyi tercih bir kızdır. Yeni okuluna vardığında, kendisini ortak noktaları birlikteyken güzel şarkı söylediklerini düşünen kaba kızların, tatlı kızların ve tuhaf kızların arasında bulur. Beca bu vokal grubunu sıradan düzenlemelerinin ve mükemmel armonilerinin dışında çıkarınca, okulun amansız akapella dünyasının en iyisi olmak için mücadele etmeye başlarlar. Peki, bu sürecin sonunda kızları neler bekliyor?




Download Linki ---->>>> indir

The Fugitive / Kaçak – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Chicago Memorial Hastanesi’nde saygıdeğer bir cerrah olan Doktor Richard Kimble (Harrison Ford), Chicago şehrinin ABD başkanı George W. Bush kadar zeki! polisleri tarafından karısını öldürmekle suçlanmaktadır. Dr. Kimble bunu reddetmekte, karısını tek kollu bir adamın öldürdüğünü söylemektedir, fakat deliller aleyhinedir.
Mahkemeye çıkarılan Dr. Kimble suçlu bulunur ve zehirli iğneyle öldürülmesine karar verir. Dr. Kimble öldürüleceği yere nakli sırasında onunla beraber nakledilen diğer mahkumların kaçış entrikaları sayesinde kurtulur ve kaçar. Kimble’ın hedefi karısını öldürdüğünü söylediği tek kollu adamı bulmaktır. Ancak Kimble’ın işi kolay değildir; çünkü peşinde fazlasıyla inatçı bir dedektif olan Samuel “Sam” Gerard vardır. Kimble hem tek kollu adamı bulup cinayeti onun işlediğini kanıtlamak hem de bu süre zarfında dedektif Gerard’a yakalanmamak zorundadır.




Download Linki ---->>> indir

Company Of Heroes / Kahramanlar Takımı – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

İkinci Dünya savaşı sırasında, Amerikan askerleri düşman hatlarının ötesinde korkunç bir keşif yaparlar. Bu keşif Hitler’in süper bomba adıyla andığı bir kitle imha silahıdır. Bunu öğrenen Amerikan askerleri, Hitler’in silahını yapan kaçak Alman bilimadamını bulmak ve silahı etkisiz hale getirmek için yola çıkarlar, imkansızlıklar ile yüzleşen askerler, Nazi Almanya’sının kalbine inerler.



Download Linki ---->>> indir

Jumanji 1995 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

25 yıl boyunca bir oyunun içinde tıkılı kalan Alan Parris (Robin Williams), iki çocuğun oyunu yeniden oynamasıyla gerçek hayata geri dönüyor. Ancak onunla birlikte egzotik ve vahşi hayvanlar da gerçek hayata geliyorlar. Alan, şehri kurtarmak zorundadır, bunun için de oyunu en son onunla oynayan eski arkadaşı Judy’nin (Kirsten Dunst) yardımına ihtiyacı vardır.

Sherlock Holmes Gölge Oyunları 2011 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) ve ‘ortağı’ Dr. Watson (Jude Law) bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürükleniyorlar. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty (Jared Harris) ise -ki Holmes en zeki olma unvanını ona kaptırmak üzere- büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Kahramanlarımız ise ne olursa olsun Moriarty durdurmaya kararlı…




Download Linki ---->>> indir

Las aventuras de Tadeo Jones / Hazine Avcısının Maceraları – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Tad, aynen kahramanı Max Mordon gibi ünlü bir arkeolog ve hazine avcısıdır…rüyalarında tabi! Gerçekte ise Tad Şikago’da çalışan bir inşaat işçisidir. Çocukluğundan beri en büyük hayali hazine peşinde koşan bir kahraman olmaktır. Nihayet bir gün şans ona güler ve bir dizi yanlış anlaşılmalar sonucunda, Tad kendini Peru’daki Kayıp Şehir’i bulmak için yola çıkacak olan bir profesörün yerine geçmiş olarak bulur. Profesörün güzeller güzeli kızı Sara da bu macerada ona eşlik edecektir. Sonunda hayalleri gerçek olan Tad’e bu görevde çok özel bir grup kahraman yardım eder: Tropik kuş Belzoni ve çılgın köpek Jeff. Acaba mumyalar, ateş topları, vahşi hayvanlar ve kötü adamlarla dolu bu tehlikeli macerada Tad ve arkadaşları Kayıp Şehir’i kurtarabilecekler midir?




Download Linki ---->>> indir

I Robot / Ben Robot – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Yıl M.S 2035. Robotlar, insanlarla müthiş bir uyum içerisinde yaşayacak şekilde programlanmıştır ve her geçen gün yaşamın bir parçası olmaya başlamışlardır. Amerikan Robot Şirketi’nde çalışan dahi bir bilim adamı ölü bulununca, dedektif Del Spooner (Will Smith) olayı araştırması için göreve çağrılır.
Robot psikoloğu Dr. Susan CalvIn’inde (Brigdet Moynahan) yardımıyla, dedektif Spooner, bu davada bir robotun birincil şüpheli olabileceğini keşfeder. Robot istihbaratı soruşturmayı durdurmaya çalışır ve Spooner gerçeğe doğru attığı her adımda kendini, yaşamını da tehlikeye atabilecek bir yarış içerisinde bulur.
Zaman ilerledikçe, makineleştirilmiş dünyanın merkezinden, insanoğlunun varoluşuna meydan okuyan daha güçlü bir tehdit ortaya çıkar.





Kefaret Gururunun Son Ayinleri 2009 Türkçe Dublaj Tek Link İndir






Kefaret Gururunun Son Ayinleri , The Last Rites of Ransom Pride filminde Bir kadın sevgilisi çetin bir silahlı çatışmada ölmüş ve onun cesedini evine getirmek için verdiği mücadeleyi anlatan güzel bir western film. Western severlere uzun zamandır film sunamamıştık bu güzel filmle yine sizlere western tarzı bir film sunmuş olduk. Umarız beğenip güzel bir şekilde izleyebilirsiniz. iyi seyirler.

Open Range / Uzak Ülke – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Charley Waite, Boss Spearman, ‘Button’ ve Mose Harrison geçmişlerinden kaçmaya çalışırlar ve sürülerini, kanunları doğanın koyduğu ve bir erkeğin sadece orada kendini özgür hissedebildiği açık araziye sürerler. Vahşi batının kanunlarıyla birbirine bağlı ve sadakat içindeki bu kovboylar, yaşamaya, gerçek değerleri ayakta tutmaya ve mümkün olduğunca şiddetten kaçmaya çalışırlar. Fakat zorbalığın ve korkunun hüküm sürdüğü bir sınır kasabası hayatlarını değiştirir, yeniden hareketli günlere dönmek zorunda kalırlar.Tüm bu kargaşanın içinde, daima yalnız olan Charley’nin hayatında, tüm kalbini ve ruhunu etkileyen, cesur bir kadın olan Sue Barlow’la tanışınca hiç beklenmedik bir dönüş olur. Bu cesur adamlar kasabadaki zorbalara karşı bir savaşa girişince, kendi içlerindeki şeytana karşı da direnmek zorunda kalırlar.




Download Linki --->>> indir

la cerise sur le gateau / Kirazlı Pasta – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Erkeklere güvenmek ve bağlanmak konusunda sıkıntı yaşayan Amanda’nın hikayesi… Amanda ne zaman bir erkekle tanışsa , o ilişkiyi bitirecek bir bahane bulup ayrılmaktadır. En yakın arkadaşlarının partisine davet edilen Amanda burada evli bir erkekle tanışır.

Download Linki --->>> indir

The Marine Homefront / Denizci 3 – Türkçe Dublaj Tek Link İndir

WWE yıldızlarından Mike Mizanin bu macera filminde harika bir performans sergiliyor. İzne ayrılıp evine giden Çavuş Jake Carter kız kardeşinin bir grup radikal tarafından kaçırıldığını öğrenir. Onu kurtarmak için Carter tek başına mücadele edecektir. Ancak daha sonra grubun acımasız liderinin korkunç bir terörist saldırı planladığını keşfeder. Zamanı gittikçe azalan Carter bu katliamı önleyecek tek kişinin de kendisi olduğunu düşünür. Ama bu Amerikan kahramanı binlerce masum insanın hayatını kurtarmak için birçok fedakarlık yapmak zorundadır.





Download Linki ---->>>> indir

Repeaters / Her Gün Aynı Gün – Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Filmde,Rehabilitasyon kliniğindeki 3 gence bir gece elektrik çarpıyor ve birden aynı günü tekrar tekrar yaşamaya başlıyorlar. ama sürekli aynı güne uyanmalarına rağmen üçü de hatırlıyor. ve sonra suçlar işlemeye başlıyorlar ve işler karışmaya başlıyor.

Süre: 95 Dak.
Yönetmen : Carl Bessai
Oyuncular : Amanda Crew ,  Dustin Milligan ,  Alexia Fast ,  Anja Savcic ,  Gabrielle Rose
Senaryo : Arne Olsen
Yapımcı : Carl Bessai ,  Andrew Herwitz

10 Haziran 2013 Pazartesi

Stoker Lanetli Kan (BRRip XviD) Türkçe Dublaj Film hd indir






“Dracula”dan esinlenilen filmde “India” adlı bir kızı ve annesini, babası öldükten sonra “esrarengiz bir adam” olan amcası ziyarete geliyor..

Download Linki 2 --->>> indir  (Alternatif Link)

The Batman vs Dracula / Batman Dracula’ya Karşı (DVDRip XviD) Türkçe Dublaj Film indir

Dracula Gotham City’i vampirlerle doldururken Batman elinden geldiğince kargaşayı durdurmaya çalışıyordu. Ne kadar teknolojik silahlarla donatılmış olursa olsun kara şövalyede ölümlü bir insandır.




Download Linki ---->>> indir

7 Haziran 2013 Cuma

Rise of the Guardians / Efsane Beşli Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Filmde olağanüstü yetenekleri olan bir grup kahraman yer alıyor. Dünyayı ele geçirmek isteyen hain güç Pitch’e karışı ölümsüz kahramanlarımız harekete geçmek zorundadır. Amaçları tüm dünyadaki umudu, inancı ve çocukları kötülüklerden korumaktır. William Joyce’un çocuk kitapları serisine dayanan filme seslendirmeleri Chris Pine, Hugh Jackman, Alec Baldwin, Jude Law, ve Isla Fisher gibi yapıyor. Film Joyce eşliğinde Peter Ramsey tarafından çekildi…




Download Linki ---->>> indir

Hulk 1 / Yeşil Dev 1 – 2003 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Bilim adamı Bruce Banner’ın bir öfke yönetimi problemi vardır. Zeki ama içine kapanık biri olarak genetik alanında eski kız arkadaşı Betty Ross ile yaptığı araştırmalara yoğunlaşarak acı verici geçmişinden kaçmaya çalışmaktadır. Anormal bir laboratuvar kazası Bruce’un içinde engel olamadığı şeytani gücü ortaya çıkar. Bir anda yeryüzündeki en güçlü varlık haline gelir. Aynı zamanda da hem bir süper kahraman hem de bir canavardır.




Download Linki ---->>>> indir

The Incredible Hulk / Yeşil Dev 2 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Bruce Banner gama ışınlarına maruz kalmış ve hücresel bir değişikliğe uğramıştır. Artık o sinirlendiğinde yeşil bir devdir. Artık bu gerçekle yaşayan Banner, sevdiği kadından ve eski yaşam alışkanlıklarından kopar. Günün birinde bir bilim adamı sorununa çare olabilecek bir seçim fırsatı sunar: Ya Hulk gidecek, Bruce kendisi olarak hayatına devam edecek, ya da kendini tamamen bir süperkahraman olan Hulk’a teslim edecektir.


Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği 2001 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Çok eski çağlarda Elf demircileri, güç yüzüklerini sihirli ustalıklarıyla yapmış ve Karanlıkların Efendisi Sauron, bu yüzükleri işleyip kendi gücüyle doldurmuştur. Daha sonra kendisinden çalınan, diğer tüm yüzüklere hükmeden, Tek Yüzüğü bütün gücüyle tüm Orta Dünya’da aramasına rağmen bulamamıştır.


Yüzüklerin Efendisi İki Kule 2002 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

İki kule, Emyn Muil tepelerinde başlar. Yollarını kaybetmiş Hobbitler, Frodo ve Sam, esrarengiz Gollum’un kendilerini takip ettiğini farkederler ve onu kıskıvrak yakalarlar. Bir zamanlar bir Hobit olan ve beş yüz yıl sahip olduğu Yüzük tarafından bozulup bir yaratığa, dönüştürülen Gollum, kendisini serbest bırakmaları karşılığında, Hobbitleri Mordor’un Kara Kapıları’na götürmeye söz verir. Sam, bu yeni yol arkadaşına güvenmemektedir. Frodo ise bir zamanlar kendisi gibi bu yüzüğü taşıyan Gollum’a acımaktadır.




Download Linki ---->>> indir

Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü 2003 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Aragorn, kendi ırkının çağrısına cevap vererek, Orta Dünya’nın bütün kaderi onun elindeyken doğumuyla birlikte ona verilen gücünü kullanabilecek midir? Karanlığın bütün güçleri son savaş için bir araya gelirken Gandalf, Gondor’un yaralı ordusunu toparlamak için hazırlıklara başlar. Gandalf’a gereken destek Rohan Kralı Theoden’den gelir. Thoden, tarihin bu en büyük savaşı için tüm savaşçılarını seferber eder. İçlerinde saklanan Eowyn ve Merry ile birlikte insanlar, tüm cesaretlerine ve ırklarına olan sonsuz bağlılıklarına rağmen Gondor’u kuşatan düşmanların karşısında güçsüzdür. Çok büyük kayıplar vereceklerini bilseler de insanlar Sauron’un dikkatini başka yöne çekerek Yüzük Taşıyıcısı’nın yolculuğunu tamamlamasını sağlamak için hayatlarının en zor savaşında birbirlerine kenetlenirler.




Download Link ---->>> indir

Resident Evil 5 İntikam – 3 Boyutlu ( 3D ) Türkçe Dublaj Tek Link İndir





“Umbrella Şirketi’nin Dünya’yı yıkıma uğratmaya devam eden ölümcül T-Virüs’ü, dünya nüfusunu, et yiyen yaşayan ölüler ordusu haline dönüştürmektedir.
İnsan ırkının son ve tek umudu Alice [Milla Jovovich],Umbrella’nın en gizli operasyonlar tesisinin kalbinde uyanır ve Alice’in, bu kompleksin altını üstünü getirmesiyle kendi gizli geçmişinin perdesi kalkar.Güvenli bir sığınak olmaksızın, salgından sorumlu olanları avlamaya devam eden Alice, kendini Tokyo’dan New York, Washington-D.C. ve Moskovo’ya götüren bir yolculukta bulur. Alice’in gerçek olamayacağını düşündüğü, onu her şeyi en baştan düşünmeye zorlayan bu yolculuk, İnsanın aklını başından alacak bir açığa çıkışla sonuçlanır.

The Reef 2 High Tide / Cesur Balik 2 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Deniz gücünün yetenekleriyle eğitilmiş balık Pi resifteki arkadaşlarının ve komşularının hayatını tehdit eden bir köpekbalığıyla dövüşebilir, bir avcıyı yenebilir. Ne yazık ki, bir grup köpekbalığı resifin sonunun geleceğini söylediğinde iş kasabadaki tek kahramanın üstüne düşer.


Freelancers / Kirli Oyun Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Süre:96 dakika
Senaryo:L. Philippe Casseus
Müzik:Reg B
Görüntü Yönetmeni:Igor Martinovic
Yapımcılar:50 Cent, Brandt Andersen, Gordon Bijelonic

Malo lakaplı Jonas Maldonado, görev başında öldürüldüğüne inandığı New York Polis Departmanı’nı mensubu babasının izinden gitmektedir. Malo, babasının ‘iyi bir polis’ olduğuna inanarak katillerinin izini sürebilmek için yaşadığı hayatı geride bırakmış ve polis akademisine girmiştir. Mezuniyet sonrası babasının eski ortağı olan Vito Sarcone’nin liderlik ettiği bir polis ekibine dâhil olur. Fakat bu grup, teşkilatı yolsuzluklardan çıkar sağlamak için kullanmaktadır. Ahlaksızlığın ve şiddetin hüküm sürdürdüğü bu ortamı daha da kurcalayan Malo babasını ölüme götüren gerçeklerin de peşinden gider; tüm olan bitenin arkasında adamdan intikam alma planları yapar….
Filmin yönetmenliğini Jessy Terreo üstlenirken, senaryo L. Philippe Casseus’a ait. Başrollerde Curtis Jackson, Forest Whitaker ve Robert De Niro’yu seyrederken kadroda yer alan diğer isimler arasında Ryan O’Nan, Matt Gerald, Beau Garrett, Malcolm Goodwin, ve Robert Wisdom da var.

Paycheck / Hesaplaşma Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Vizyon Tarihi:05 Mart 2004 (Türkiye)
Süre:119 dakika
Senaryo:Philip K. Dick | Dean Georgaris
Müzik:John Powell
Görüntü Yönetmeni:Jeffrey L. Kimball
Yapımcılar:Arthur Anderson | Terence Chang | John Davis 
 
Michael Jennings dünyanın en iyi mühendislerinden biridir. ürün geliştirme deprtmanında çalışan Michael Jennings ürünleri geliştirdikden sonra hafızasını sildirmektedir.Michael Jennings bu sefer 3 yıl sürecek bir işe girmiştir. projenin ne olduğunu kimse bilmemektedir. Michael Jennings bu işin sonunda yüklü bir miktar para alacaktır. parasına almaya giden jennings tüm parasını 20 parça basit eşya karşısında bağışladığını duyduğunda şok yaşar. ama bu 20 parça eşya onun hayatını değiştirecektir.


Swordfish / Kod Adı Kılıçbalığı Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Dünyanın en tehlikeli ve karizmatik ajanı Gabriel Shear (John Travolta) istediği her kılığa girebilen yetenekli birisidir. CIA tarafından korunan ve gizlenen Gabriel hükümetin kullanılmayan 6 milyar dolarlık fonunu çalma planı yapmaktadır. Bunun içinde siberuzaya dalıp çok gelişmiş güvenlik sistemlerini çözmesi gerekir. Gabriel bunun için gezegenin en iyi bilgisayar kurtlarından biri olan Stanley Jobson’ı (Hugh Jackman) bulur.
Hapisten yeni çıkmış olan Stanley artık yaşamını külüstür bir karavanda, meteliksiz, yanlız ve boşandığında kaybettiği kızı Holly’den (Camryn Grimes) uzak geçirmektedir. Stanley ilk bakışta Gabriel’in teklifine sıcak bakmaz ama kızının rehin alınması üzerine, istememesine karşı bu işe başlamak zorunda kalır.
Artık Gabriel’in ve onun güzel ortağı Ginger’ın (Halle Berry) dünyasına adım atan Stanley zaman ilerledikçe bu operasyondaki hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını farkeder.


The Interceptor / Öncü 2009 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Geçmişte dost olan iki gizli servis ajanı arasındaki kıyasıya çekişme…
Bu mücadelenin galibi kim olacak?
Geçmişte dost olan gizli servis ajanı Matvey Sobolev ve Georgiy Kurylo, artık ölümüne düşmandırlar. Georgiy, çok büyük bir organizasyonun başındadır. Bu organizasyonun elinde son teknoloji ürünü silahlar bulunmaktadır. Diğer yandan paralel dünyalardan gelen güçler de bu kavgaya karışırlar.


Crawlspace 2012 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Bir grup elit asker bilinmeyen güçler tarafından saldırıya uğrayan Avustralya’nın en gizli yeraltı askeri kampı Pine Gap’teki bilim ekibini oradan çıkarmak için gönderilirler. Askerler kim olduğunu ve oraya nasıl geldiğini bilmeyen genç bir kadınla karşılaşınca, görev tehlikeye düşer. Kaçmaya çalıştıklarında ise, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını ve tesisin çok daha kötü bir şey için deneme merkezi olduğunu öğrenirler.


Minority Report / Azınlık Raporu 2002 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Gelecekte, suçlular suç işlemeden önce yakalanmaktadır. Ancak özel tim görevlilerinden biri, bu tip bir cinayetle suçlandığında, masumiyetini kanıtlamak için herşeyini ortaya koyar.
Steven Spielberg ve Tom Cruise’un buluştuğu, 2002′nin en başarılı bilimkurgu serüveninde geleceğin tadına siz de varın!


Trasgredire / Kışkırtma 2000 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Venedikli, 20 yaşındaki güzel Carla, erkek arkadaşı Matteo’nun gelip kendisini ziyaret etmesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi aramaktadır. Emlakçı Maria, Carla’nın karşı koyamayacağı bir şekilde ona olan cinsel ilgisini belli eder. Matteo, içinden gelen bir sesle olanları tahmin eder ve Londra gezisini iptal eder.
Carla, Matteo’nun kendisinden ayrılmasına, Maria’nın eski kocası Mario’yla yakınlaşarak tepki verir. Mario, Carla’yı çılgın bir Londra partisinde değişik erotik oyunlara dahil eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla’yla Londra’da buluşmaya karar verir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla’yı daha tutkuyla istediğini anlar.


DİKKAT :::  +18 sahneler mevcuttur

6 Haziran 2013 Perşembe

Equilibrium / isyan 2002 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Tür: Bilim Kurgu , Aksiyon , Dram , Gerilim
 Süre:102 dakika
Yönetmen:Kurt Wimmer
Oyuncular:Christian Bale Dominic Purcell Sean Bean William Fichtner Emily Watson Angus Macfadyen Mehmet Kurtuluş Taye Diggs Sean Pertwee Maria Pia Calzone Dirk Martens David Barrash John Keogh Christian Kahrmann Matthew Harbour Emily Siewert
Görüntü Yönetmeni:Dion Beebe
Senaryo:Kurt Wimmer
Yapımcı:Jan de Bont Lucas Foster
 

Üçüncü Dünya Savaşının yaralarını zor da olsa sarmayı başarabilmiş yakın geleceğin dünyasındayız. Savaşın travmasını üzerinden atamamış olan hakim totaliter sistem, barışı korumak adına insanların duygularını baskı altına almaktadır. Sanatsal nesneler bulundurmak veya sanatla ilgilenmek yasaktır. Duyguları tetikleyecek hareketler ya da açığa vuracak davranışların cezası çok büyüktür. Üst düzey bir güvenlik elemanı olan Rahip John Preston (C. Bale) kurallara karşı gelenleri bulup yok etmekle görevlendirilmiştir. Günü birinde Preston kimliğinden uzaklaşmaya başlar. Biçimsel olarak Matrix’e, öyküsü ile de Fahrenheit 451’e yakın olan film, distopik bilimkurgu filmleri arasında ışıl ışıl parlıyor.

Drive / sürücü 2011 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Dram ,  Suç
Süre: 100 Dak.
Yönetmen : Nicolas Winding Refn
Oyuncular : Ryan Gosling ,  Carey Mulligan ,  Ron Perlman ,  Christina Hendricks ,  Bryan Cranston
Senaryo : Hossein Amini ,  Nicolas Winding Refn
Yapımcı : Adam Siegel ,  Marc Platt

Dublörlük yapan ve üst düzey araba kullanabildiği için geceleri de soygunlara katılan bir sürücünün (Ryan Gosling) yaşamını anlatıyor. Sürücünün yaşamı, komşusu Irene’nin (Mulligan) hapisteki kocasına yardım etmeyi kabul etmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Bir anda kendisini Los Angeles’ın en tehlikeli adamlarının hedef listesinde bulur. Şimdi hem kendi hayatını, hem Irene ve oğlununkini kurtarmak için yapacağı tek şey en iyi bildiği şekilde sadece araba sürmektir. Hossein Amini tarafından kitaptan uyarlanan filmin başrollerinde bağımsız yapımların yetenekli oyuncusu Ryan Gosling ve Carey Mulligan ile Bryan Cranston var. Yan rollerde ise Albert Brooks, Christina Hendricks, Ron Perlman ve Oscar Isaac bulunuyor. Film 64. Cannes Film Festivali’nde En İyi Yönetmen Ödülünü kazandı.

The Killer Inside Me 2010 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Dram ,  Gerilim ,  Suç ,  Western
Süre: 109 Dak.
Yönetmen : Michael Winterbottom
Oyuncular : Jessica Alba ,  Simon Baker ,  Casey Affleck ,  John Goodman ,  Liam Aiken
Senaryo : Andrew Dominik ,  Michael Winterbottom ,  John Curran
Yapımcı : Tara Subkoff ,  Anna Croneman



Batı Teksas’taki sakin bir kasaba bir dizi seri cinayetle sarsılır. Cinayetler gerçek bir sosyopatın elinden çıkmıştır. Şerif Lou Ford bu sıkıcı kasabada katili aramaya başlar. Oysa bu görüntüden ibarettir. Çünkü katil ona herkesten çok yakındır.

Zor Ölüm 5 Ölmek İçin Güzel Bir Gün 2013 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Aksiyon ,  Gerilim ,  Macera ,  Suç
Süre: 98 Dak.
Yönetmen : John Moore
Oyuncular : Sebastian Koch ,  Mike Dopud ,  Pasha D. Lychnikoff ,  Nikolett Barabas ,  Radivoje Bukvic
Senaryo : Roderick Thorp ,  Skip Woods
Yapımcı : Stephen J. Eads ,  Tom Karnowski



1988′deki ilk Zor Ölüm’den beri John McClane (Bruce Willis) kendini yanlış zamanda yanlış yerde buluyor, yetenekleri, cesareti ve yöntemleri sayesinde her zaman ayakta kalan son insan oluyor, bu  karakteri de onu teröristlerin gözünde bir numara yapıyor. Şimdi, McClane ömrünün en büyük mücadelesi ile karşı karşıya, bu sefer olay uluslararası boyutta, oğlu Jack hapishaneden kaçan acımasız Rus lideri tarafından kaçırılır, baba ve oğul McClane birbirlerini yaşatabilmek ve dünyanın güvenliğini korumak adına yeraltı güçlerine karşı beraber çalışmalıdır.

Little Birds / Küçük Kuşlar 2011 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Dram
Yönetmen : Elgin James
Senaryo: Elgin James
Görüntü Yönetmeni : Reed Morano
Oyuncular : Kate Bosworth, Bonnie Muller Juno Temple, Lily Hobart Leslie Mann, Margaret Hobart Kyle Gallner, Jesse MacNamara Kay Panabaker, Alison Neal McDonough, Hogan JR Bourne, John Carlos Pena, Louis David Warshofsky, Joseph Hoffman Kathleen Gati, Sally Heron



Lily ve Alison taşradaki evlerini geride bırakıp tanıştıkları çocukların peşinden Los Angeles’a doğru yola çıkarlar. 15 yaşındaki çocukluk arkadaşları sıkıcı kasaba hayatından bunalıp bir maceraya atılmaya karar verirler. Ne var ki yolda tanıştıkları bazı çocuklar onları para kazanmak için kötü yollara sürükleyeceklerdir.

Bruce Lee My Brother - Kardesim Bruce Lee 2010 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Tür : Biyografi, Dram
Süre : 129 dakika
Yönetmen : Manfred Wong, Wai Man Yip
Senaryo : Manfred Wong
Görüntü Yönetmeni : Jason Kwan
Müzik : Kwong Wing Chan
A.K.A : Bruce Lee, My Brother, Li Xiao Long
Oyuncular : Tony Leung Ka Fai, Lee Hoi-chuen Christy Chung, Grace Lee Jin Auyeung, Unicorn Chan Aarif Lee, Bruce Lee Michelle Ye, Auntie Eight Kristy Yang, Mui Yee Kar Lok Chin, Shek Kin Siu-Fai Cheung, Cho Tat-wah Alex Man, Ng Cho-fan Lawrence Cheng, Gao Luquan



Filmde, dövüş sanatlarının usta ismi Bruce Lee’nin çocukluğundan itibaren hayat öyküsü, kardeşinin tanıklığıyla anlatılıyor.

Blind Dating / Kör Aşk 2006 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Dram ,  Komedi ,  Romantik
Süre: 95 Dak.
Yönetmen : James Keach
Oyuncular : Chris Pine ,  Eddie Kaye Thomas ,  Stephen Tobolowsky ,  Anjali Jay ,  Susan Dolan
Senaryo : Christopher Theo
Yapımcı : James Keach ,  Joy Mellins



Zeki, kendine güvenen, yakışıklı Danny (Chris Pine), kör olmasına rağmen hayatı dolu dolu yaşayan bir gençtir. Özrünün yapmak istediklerini engellemesine izin vermez.Tam da bu nedenle limuzin şoförü çapkın kardeşi Larry (Eddie Kaye Thomas) onun karşı cinsten hala çekindiğini öğrenince şok geçirir.Ona birbirinden farklı kızlar ayarlayarak bu eksikliği gidermeye çalışır.Oysa Danny umulmadık şekilde Hintli bir kıza âşık olur. Kültürel farklılıklar da ortaya çıkınca işler iyice karışır.

Godsend - Tanrıdan Gelen 2004 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Dram ,  Fantastik ,  Gerilim ,  Gizem ,  Korku ,  Polisiye
Süre: 102 Dak.
Yönetmen : Nick Hamm
Oyuncular : Robert De Niro ,  Cameron Bright ,  Rebecca Romijn ,  Deborah Odell ,  Munro Chambers
Senaryo : Mark Bomback
Yapımcı : Cathy Schulman ,  Marc Butan



Paul ve Jessie Duncan’ın çok sevdikleri 8 yaşındaki oğulları Adam, trajik bir kaza sonucu ölür. Cenaze hazırlıkları yapmakta olan üzgün çift, Dr. Richard Wells adlı gizemli birinden inanılmaz bir teklif alır; oğullarını klonlayarak yaşama döndürmek…Doktorla şeytani bir anlaşma yaparak teklifi kabul eden çift, Riverton adlı küçük bir kasabaya taşınarak buradaki klinikte hazırlıklara başlarlar. Adam bir kez daha doğar ve büyür. 8 yaşına gelene kadar herşey normaldir, fakat bundan sonra gariplikler başlar.

Supernova 2009 Türkçe Dublaj Tek Link hd film İndir

Tür : Bilim Kurgu ,  Aksiyon ,  Gerilim
Süre: 90 Dak.

Dünya yok olma tehlikesiyle karşı karşıya! Ünlü bir bilim adamı, Dünya’ya yakın olan bir yıldızda yaşanacak büyük bir patlamayı keşfeder. Korkutucu olan kısmı ise bu patlama engellenmez ise Dünya’nın da sonunun geldiğidir.

Witchslayer Gretel - Cadı Avcısı Gretel 2012 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Tür : Fantastik ,  Korku
Süre:  Dak.
Yönetmen : Mario Azzopardi
Oyuncular : Shannen Doherty ,  Erica Cox ,  Paul Mcgillion ,  Sarain Boylan ,  Marianthi Evans
Senaryo : Angela Mancuso ,  Brook Durham
Yapımcı : Marvin Lawrence



Yirmi yıl cadı ile yaptığı karşılaşma sonrasında, Hansel intikam arayan, perili ormana döner. Ama onu bekleyen bir sürpriz vardır kız kardeşi Gretel cadının himayesinde olduğunu bilmiyordur.

Semum 2008 Tek Link Hd İndir

Tür: Gerilim / Gizem / Komedi / Korku / Psikolojik
Yönetmen:Hasan Karacadağ
Senaryo:Hasan Karacadağ
Oyuncular:Sefa Zengin, Ayça İnci, Burak Hakkı, Nazlı Ceren Argon, Cem Kurtoğlu, Bahtiyar Engin, Levent Sülün, Yıldırım Öcek
Yapımcı:Hasan Karacadağ
Görüntü Yönetmeni:Seyhan Bilir
Müzik:Justin R. Durban
Dağıtım:Warner Bros


27 yaşındaki Canan Karaca ve kocası Volkan Karaca yeni aldıkları büyük bir eve taşınırlar. Her şey çok iyi giderken bir gün sebebini bilmediğimiz bir şekilde Canan’a garip şeyler olmaya başlar. Canan yavaş yavaş başka bir varlığa, kendisine hükmetmeye başlayan bir yaratığa dönüşmeye başlar. SEMUM kendisine hedef olarak neden Canan’ı seçmiştir ve ona ne yapacaktır? Sıradan bir insan için cehennemin kapısı nasıl açılır?
Semum nedir?
İslam inancına göre insanlar kuru bir çamurdan yaratıldı ve insanoğlu yaratılmadan önce dünya üzerinde yaşayan bir takım yaratıklar vardı. Bu yaratıklar kızgın ateşin dumansız alevinden yaratılmış ve daha sonra korkunç bir zehirle birleştirilerek SEMUM halini almışlardır. İnsanlar dünya üzerine geldikten sonra başta şeytan olmak üzere bazı SEMUM’lar insanları kıskanıp onlara türlü kötülükler yapmaya başlamış. Kısacası SEMUM, insanın tüm gözeneklerine kadar girip onları zehirleyen çok tehlikeli bir yaratıktır. Her an herkese saldırabilecek, çok hızlı hareket eden, zehirleyici SEMUM’lar bazı durumlarda asla geri dönmez, içine girdiği insana cehennem gibi bir hayat yaşatır.

Evim Sensin Özcan Deniz Full Hd İndir

Tür:Fantastik | Romantik
Vizyon Tarihi:02 Kasım 2012 (Türkiye)
Senaryo:Özcan Deniz | Avni Tuna Dilligil
Müzik:Cenk Celebioglu
Görüntü Yönetmeni:Olcay Oguz
Yapımcılar:Sükrü Avsar | Ercan Deniz



Yılın En Çok Ses Getiren Filmi        …Hala Aşka İnananlara…
Kırılmış kalbinin yaralarını üzerinde taşıyan Leyla, başından geçen bir ayrılığın sonunda baba evine döner ve bir yanda kırılan kalbini bir yanda otoriter babası Selimle olan bağını onarmaya başlar.
Leyla ile yolu kesişinceye kadar yalnızca kendisi için yaşamış olan İskender, yetimhanede büyümüş ve hayatı boyunca hiç evi olmamış bir adamdır. Belki de meslek olarak başkalarına ev yapmayı seçmesi bundandır.
Kazara yaşanan ilk bakışmanın üzerinden uzun bir zaman geçse de filizlenen aşk hızla ilerler. Biri aşktan, biri yalnızlıktan nasibini almış, dünyaları taban tabana zıt çiftimiz her şeye rağmen aradıklarını birbirinde bulur.
İkisinin ozene bezene kurduğu dünyanın üstüne bir kabus çökene kadar.Onun evi artık Leyladır..

Mavi Pansiyon 2011 Tek Link hd film İndir

Tür : Dram ,  Romantik
Süre: 99 Dak.
Yönetmen : Nezih ünen
Oyuncular : Özlem Tekin ,  Fadik Sevin Atasoy ,  Zeynep Beşerler ,  Nail Kırmızıgül ,  Tan Sağtürk
Senaryo : Nezih ünen
Yapımcı : Nezih ünen


Başarılı ve yakışıklı bir mimar olan Ahmet (Yunus Güner), Elif’le (Zeynep Beşerler) evliliğinin hüsranla sonuçlanmasının ardından aşka inancını kaybetmiştir. Ancak, kendini toparladıktan sonra gözde bir çapkın olarak hayata geri döner.
Aradan geçen yıllarda her yaz olduğu gibi tatil için Ege sahilindeki “Mavi Pansiyon”a giden Ahmet’in ilgisini, aynı yerde kalan iki kız arkadaş çeker; Bahar (Fadik Sevin Atasoy) ve Esra (Özlem Tekin). İkili, çok yakın arkadaş olmalarına rağmen farklı karakterlere sahiptir, özellikle aşk konusunda… Esra daha rahat ve aldırmaz görünürken Bahar, romantik ve duygusaldır. Zıt karakterli iki güzel kadın ve yalnız, aşka uzak ama çapkın bir adam…
Mavi Pansiyon’da yaşanan ilişkiler bununla bitmez; Pansiyon sahipleri olan çift Zeynep (Pelin Acar) ve Kerim (Nail Kırmızıgül) ile, tatile gelmiş bir çift olan “Almanya’lı” Halil (Veysel Diker) ve karısı Erica (Nathalie Griffin) de aynı günlerde aşkın farklı yüzleri ile tanışırken Koray (Tan Sağtürk) ise iki güzel arasında kararsız kalan Ahmet’e iddialı bir rakip olacaktir.
O yaz Mavi Pansiyon’dakiler için aşkın bilinen kuralları yıkılır

5 Haziran 2013 Çarşamba

Yıldız Gemisi Askerleri – Starship Troopers 2007 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Süre: 129 Dak.
Yönetmen : Paul Verhoeven
Oyuncular : Neil Patrick Harris ,  Amy Smart ,  Denise Richards ,  Dina Meyer ,  Casper Van Dien
Senaryo : Edward Neumeier
Yapımcı : Jon Davison ,  Alan Marshall

Lisedeki güzel günleri bitmek üzere olan Johnny Rico ve Carmen Ibanez, hangi işte kariyer yapacaklarını planlamaktadır. İyi bir öğrenci olan Johnny, ailesinin olumlu karşılamamasına rağmen, bir pilot olmak için Seyyar Birliğe girmeye can atan Carmen’in kalbini kazanabilmek amacıyla orduya katılır. Bir süre sonra üstlerinin gözüne giren Johnny bölük liderliğine terfi eder. Ancak yaşanan trajik bir kaza Johnny’i işinden soğutur ve ordudan ayrılma noktasına vardırır.Bütün bunlar gerçekleşirken dış dünyalardan gelen dev böceklerin saldırısı başlar. Ailesini ve sevdiklerini yok eden bu böceklerden intikam almak artık Johnny’nin tek amacıdır.

Yıldız Gemisi Askerleri 2 2004 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Süre: 88 Dak.
Yönetmen : Phil Tippett
Oyuncular : Kelly Carlson ,  Sandrine Holt ,  Brian Tee ,  Richard Burgi ,  Colleen Porch
Senaryo : Edward Neumeier
Yapımcı : Jon Davison


Set üzerinde yaşadığı gezegen Arachnids, takımı bir asker güçleri bulmak pinned kendilerini aşağı eklembacaklılardan tarafından her tarafta ve çevrilidir. yeni bile lazer silah teknolojisi ve yardımdan psişik askerler eklembacaklılardan saldırı (bunaltıyor onları ve General Jack ShepherdEd Lauter) sağlayan en iyi onun birkaç oturanlarla son bir karar yapmak askerler, kaçmayı asker hayatta onun çoğunluğu. askerler de dahil olmak üzere Çavuş Dede Rake (ve plan çalışmaları,Brenda Strong), psişik Teğmen Pavlov Dill (Lawrence Monoson), Özel Jill Sandee (Sandrine Holt) ve sevgilisi Özel Duff Horton (Jason-Shane Scott) ve Özel Lei Sahara (Colleen Porch) kaçış. emniyet rağmen ulaşan akrabası takım pusu eklembacaklılardan ve fırtına olduğu whittled aşağı tarafından ölümcül. ölenler arasında bu radyo müfreze ile bir üyenin sadece, Onbaşı Thom Kobe (Brian Tee). Teğmen Dill imha bulur mutlak komuta kendisi yapamaz kendi vizyonları alır travmatik o asker olarak. O kadar onu psişik yetenekler çıkarır öfkesi üzerinde kontrolünü güvenilir kaybetti ama Sahra, kim be psişik sahip olduğunu göstermiştir Private ergenlik tipik olarak oldukça aldı gibi görünüyor yer.

Yıldız Gemisi Askerleri 3 2008 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Süre: 105 Dak.
Yönetmen : Edward Neumeier
Oyuncular : Boris Kodjoe ,  Marnette Patterson ,  Casper Van Dien ,  Cécile Breccia ,  Amanda Donohoe
Senaryo : Edward Neumeier
Yapımcı : Jörg Westerkamp ,  Charles Coffey


Yıldız gemisi askerlerinin nefes kesen, akıllara durgunlık veren serüveni. İnsanoğlu böceklere karşı! Albay Johnny Rico (Casper Van Dien), OM-1 adlı uzak bir gezegende mahsur kalmış askerleri kurtarmak için takımına kumandanlık etmek üzere geri dönüyor. İstilacılar’a karşı sahip oldukları teknolojik silahlar, Federasyonun ihanetine karşı koyabilmeleri için tek şanslarıdır. Kaptan Lola Beck (Jolene Blalock) ve diğer yıldız gemisi mürettebatı zor koşullar altında hayatta kalmaya çalışırken OM-1′de son derece kötü şeyler olmak üzeredir. Bu kez düşman, tüm insanlığı yok edebilecek gizli bir silaha sahip. Aksiyon dolu bu serüvende askerlerin intergalaktik macerasına siz de katılın.

Gazze Denizinde Bir Şişe 2011 Türkçe Dublaj Tek Link İndir


17 yaşındaki Tal, 20 yaşındaki Naim… Kız İsrailli, erkek Filistinli… Kız Kudüs’te, erkek Gazze’de.
İkisinin denize atılan bir şişeyle başlayan ilişkileri büyük engellere gebedir.

Download Linki --->>> indir

Toys Oyuncaklar 1992 Türkçe Dublaj Tek Link hd İndir

Yapımı : 1992 – ABD
Tür : AileFantastikKomedi
Süre: 118 Dak.
Yönetmen : Barry Levinson
Oyuncular : Robin Williams ,  Jamie Foxx ,  Michael Gambon ,  Robin Wright ,  Joan Cusack
Senaryo : Barry Levinson ,  Valerie Curtin
Yapımcı : Barry Levinson ,  Peter Giuliano

Bir oyuncak fabrikasının başına geçen bir general, savaş oyuncakları imal edilmesi talimatını verince, fabrikada çalışanlar onu engellemek için ellerinden geleni yaparlar…


4 Haziran 2013 Salı

Deadline - Zaman Sınırı 2012 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Tür : DramGerilimGizem
Süre: 95 Dak.
Yönetmen : Curt Hahn
Oyuncular : Steve Talley ,  Eric Roberts ,  David Belden ,  Larry Woods ,  Darryl Van Leer
Yapımcı : Curt Hahn ,  Molly M. Mayeux



Alabama’da işlenen bir cinayet yeniden gündeme gelmiştir. Yirmi yıl önce öldürülen bir Afro-Amerikan vatandaşın davası, vakti zamanında hiç incelenilmemiştir. Bunun üzerine idealist bir gazeteci olan Matt Harper, saklanan gerçekleri gün yüzüne çıkarabilmek adına çetin bir mücadeleye girecektir.

Urban Fighter - Kent Fedaisi 2012 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Tür : AksiyonMaceraSuç
Süre: 102 Dak.
Yönetmen : Mike Möller
Oyuncular : Mike Möller ,  Volkram Zschiesche ,  Oliver Juhrs ,  Mathis Landwehr ,  Alister Mazzotti
Senaryo : Mike Möller
Yapımcı : Oliver Juhrs ,  Nico Sentner



Kentin en kanlı çetesinin hikayesi…
Mikey, cinayete kurban giden kardeşi Mathis’in intikamını almak için bir plan geliştirir…

Awaara - Avare 1951 Türkçe Dublaj Tek Link İndir

Film 1951 yapımı klasikler listesinde yerini alan ve bir çok dilde bulunduğu ülkeye uyarlanan bir filmdir..
Yapımı : 1951 – Hindistan
Tür : DramMüzikalRomantik
Süre: 82 Dak.
Yönetmen : Raj Kapoor
Oyuncular : Raj Kapoor ,  Nargis ,  Prithviraj Kapoor ,  Leela Chitnis ,  Honey O\’brien
Senaryo : V. P. Sathe ,  Khwaja Ahmad Abbas
Yapımcı : Raj Kapoor


Bir suçlunun çocuğunun yine suça itileceği önyargısını taşıyan hakim masum bir adamı Mahkum etmekten kaçınmaz.Ancak karısıyla arası bozulup çocukluğundan beri görmediği öz oğlu Raj bir hırsız olarak karşısına çıktığında,kader tarafından dersini almış olacak.